Незабаром відкриття шахового клубу для дітей!

Однією із найпоширеніших спортивних ігор сучасності є шахи – старовинна індійська настільна розважальна гра, яка поєднує в собі елементи мистецтва (уяви), науки (логічно-точний розрахунок) і . Шахи мають виховне значення: сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планування власних дій, логічно мислити.

В Ірпені шахи користуються великою популярністю, часто проводяться змагання серед дітей. Враховуючи особистий інтерес мера, його захоплення шахами, в Ірпені буде відкрито новий шаховий клуб, що стане сучасним базисом для розвитку дітей Ірпеня.

57FGYHBX4TM

HC3F4xzfcjE

На 9 квітня 2016 року заплановано відкриття Ірпінського міського дитячого шахового клубу (вул. Паризької комуни, б. 3) ‒ одного з кращих на вітчизняних теренах. На сьогодні, за словами заступника міського голови Наталії Семко, більшість ремонтних робіт завершена, тривають останні дизайнерські облаштування ‒ оформлення інтер’єру, підготовка меблів, художнє вирішення вітринних елементів клубу. Тож з нетерпінням чекаємо на його відкриття!

12969447_224170454608975_1056438974_n

Читайте також: “Шахи – сходинка життєвого успіху!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.