Наймалиновіший заклад Ірпеня!

Нещодавно в Ірпені на вулиці Шевченка, 6 почав працювати якісно новий заклад «Малина». Молода команда закладу з радістю розповіла редакції про себе і навіть пригостила фірмовим медовим сидром!

«Малина» позиціонує себе як заклад нового формату, що може зайняти собою відразу кілька ніш на ринку ресторанних послуг Ірпеня.

Вдень заклад працює як кафе-ресторан для всіх бажаючих: мами з малюками, сім’ї, молоді люди – кожен може знайти тут для себе комфортний куточок, при цьому не заважаючи один одному. Є спеціально обладнані місця для паління, що дуже зручно, враховуючи бажання різних відвідувачів. У сезон діє містка та затишна тераса. Зайшовши всередину, вас поглине колір і настрій закладу. І хоч він, колір, темний – не лякайтесь. Враження він справляє навпаки дуже затишне і якесь камерне. На майже чорному тлі чудово вирізняється малинові елементи.

Ввечері ж «Малина» неповторно видозмінюється, особливо на вихідних. Жива музика від запрошених талановитих виконавців, або ж електронні треки за обладнаним DJ-ським пультом, мерехтіння яскравої світло-музики, просторий зал для танців, багатий вибір коктейлів та смачних закусок на барі.

Звичайно, за місяць «Малина» ще не зовсім дозріла: меню та бар ще знаходяться на стадії переформування (щось додається, щось прибирається з урахуванням побажань та запитів відвідувачів), але планів на подальший розвиток і уже діючих акцій за перший місяць роботи заклад напрацював чимало.

В «Малині» гарно проводити дитячі свята: ресторан запрошує аніматорів, проводить майстер-класи для малят, смачно та корисно годує власноруч приготованими стравами.

До речі, «Малина» не використовує жодних напівфабрикатних заготовок! Все своє: і тісто для піци, і десерти, і навіть паста виготовляються руками талановитого кухаря. А сир, наприклад, замовляють з Італії!

Пройти повз неможливо, та і не треба.

Uc8ilsq-soQMloqlbpUoAs9V8PaRbFPWsFbSj8YgRgsUkDSQgYoDdZI

Bookmark the permalink.

Comments are closed.