Ірпінський елітний клуб для дівчат

ludarbBAp-0Спортивний клуб із художньої гімнастики «Восходящая звезда», який є в нашому місті, очолює Ярина Ольга Євгенівна тренер-суддя, чемпіонка та майстер спорту України. Нещодавно вона разом зі своєю вихованкою Христиною Кроливець прилетіла з міжнародного турніру з художньої гімнастики VITRY CUP + Junior, який відбувся в м. Льорет-де-Мар (Іспанія).

Як давно функціонує Ваш спортивний клуб?

О.Я.: Вже протягом двох років ми проводимо тренування і маленькі зірочки захищають честь міста на різноманітних змаганнях.

Клуб користується попитом тільки серед ірпінчан чи є діти з інших міст?

О.Я.: Вихованки клубу – це не тільки жительки Ірпеня, а ще й Гостомеля, Ворзеля, Бучі та навіть Києва.

Ви єдиний тренер?

О.Я.: Ні, у нас працює двоє тренерів. Крім мене є хореограф-тренер Ніна Миколаївна.

З якого віку можна приводити дівчаток на навчання?

О.Я.: Діти в клубі від 3,5 до 7 років.

Вік якось впливає на результати тренувань? 3,5 роки не замало для гарної дисципліни?

О.Я.: Повірте мені, навіть найменші дівчатка виступають і отримують свої заслужені медалі. Це залежить від характеру.

Скільки разів на тиждень проходять тренування?

О.Я.: Діти тренуються тільки 3 рази на тиждень, на відміну від інших команд і міст, які тренуються  щодня. Але наші спортсменки не відстають! Вже не один раз вся команда стояла на параді в інших містах із золотими медалями на грудях.q5UXDGz0_d0

У дітей з різним рівнем спортивної підготовки різні шанси для вступу?

О.Я.: Відбір дітей суворий, бо вроджені дані дитини дуже важливі для подальших результатів. Із кожним роком програма для гімнасток ускладнюється, тому вимоги до кожної спортсменки великі. Якщо є бажання досягти успіху в цьому красивому спорті, то доводиться «пахати» на кожному тренуванні.

Коли буде наступний набір до вашого спортивного клубу?

О.Я.: Тренувальний навчальний рік починається з вересня і триває до червня включно. Записатися на перегляд можна за телефоном: 096-77-89-101.

Дороге навчання?

О.Я.: Клуб – приватний, вид спорту – елітний, усі змагання, костюми і тренування оплачують батьки дітей, усе це потрібно враховувати. Якщо батьки бажають бачити свою дівчинку граціозною, витонченої, гнучкою, цілеспрямованою, впевненою в собі, – тоді наш клуб саме для вас.

Якими останніми перемогами можете похизуватись?

О.Я.: Наші дівчатка захищали честь міста та клубу в Мелітополі, Львові, Вінниці, Києві, Дніпропетровську, Черкасах та навіть в Льорет-де-Мар – Іспанія! У скарбничці нашого клубу лише за цей рік 13 золотих, 2 срібні та 7 бронзових медалей!

Які наближчі плани розвитку «Восходящей звезды»?

О.Я.: Взагалі ми дуже хочемо організувати свої змагання в Ірпені, але для цього нам потрібна фінансова і моральна підтримка влади, спонсорів, людей які зацікавлені у розвитку такого виду спорту в нашому регіоні, що змогли б допомогти і підтримати нас. Проведення змагань – дуже відповідальна справа і хотілося б гідно їх організувати, щоб представити наш чудовий Ірпінь з найкращих сторін. Ми сподіваємося, що в стінах рідного міста наші маленькі зірочки засяють ще яскравіше.

34qVVHzIqJYwkKjacB4upIg6LhBITXR0YYAHwzVGOjTQ

Bookmark the permalink.

Comments are closed.