На вулиці Соборній в Ірпені буде зливова каналізація і новий водогін

В Ірпені на вулиці Соборній проводяться ремонтні роботи. І зараз вона перекрита для проїзду транспорту на ділянці від вулиці Тургенєвської до вулиці Садової.

«Тут ніколи не було зливової каналізації – ми її прокладаємо на цьому відрізку, щоб не було калюж. З правої сторони, якщо рухатися в бік центру, буде нова парковка. Вона буде йти вздовж вулиці не ялинкою, як колись робилося, а буде поздовжня», – розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Водночас із прокладанням зливової каналізації тут міняють водогін. У цьому місці лежали ще старі чавунні труби, яким більше 40 років. Після того, як завершать усі ремонті роботи, на цьому відрізку прокладуть нове асфальтне покриття та новий тротуар.

«І далі по вулиці Садовій до вулиці Української так само буде розширена паркувальна зона, буде нове дорожнє покриття. Ми плануємо повністю зробити ці два об’єкти до Дня Незалежності», – додав Маркушин.

Варто зазначити, що всі роботи виконуються не за кошти міського бюджету, а за рахунок забудовників, які зводять нові об’єкти в цьому мікрорайоні.  

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.