На відкриття «Покровського» ірпінці прийшли цілими сім’ями

Відбулося урочисте відкриття парку дерев’яних скульптур «Покровський» в Ірпені. На цю подію особливо чекали місцеві мешканці мікрорайону «СМУ», адже всі міські зелені зони відрізані від цієї території залізничною колією і туди не дуже зручно добиратися. Зараз на відкриття прийшла сила-силенна людей, особливо дуже багато батьків з дітками.

viber image8

viber image7Реконструкція парку «Покровський» тривала близько 3 місяців. Родзинкою і справжньою окрасою парку стали три десятки дерев’яних скульптур. Фігури тварин, птахів, казкових та міфічних героїв виготовляли різьбярі з усієї України.

viber image5

Привітати мешканців Ірпеня з такою урочистою подією приїхав заступник керівника апарату Київської облдержадміністрації Михайло Царенко. Також на відкритті традиційно були присутні міський голова Володимир Карплюк, його заступники, депутати Ірпінської міської ради, члени громадських організацій та багато інших.

1fc

viber image6

Зараз у парку дерев’яних скульптур триває розважальна програма для дітей: працюють аніматори, проходять майстер-класи. Урочистості триватимуть до вечора.

Всі до парку «Покровський»!

viber image4

viber image2

viber image3

Bookmark the permalink.

Comments are closed.