На Київщині підписали угоду з Федерацією змішаних єдиноборств ММА України


В Управлінні фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації нещодавно підписали угоду про співпрацю та співробітництво між Управлінням в особі начальника Сергія Тимофєєва та Київським обласним відокремленим підрозділом громадської організації “Федерація змішаних єдиноборств ММА України” в особі Анжели Макеєвої. Про це повідомляє Ірпінська міська рада з посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

“Спільна діяльність Управління та Федерації має на меті розвиток масового, резервного спорту та спорту вищих досягнень, розбудови спортивної інфраструктури, підготовки спортивного резерву для збірних команд Київської області та України зі змішаних єдиноборств ММА. Згідно предмету угоди Управління та Федерація будуватимуть свої взаємовідносини на підставі рівності, чесного партнерства та захисту інтересів один одного”, – йдеться в повідомленні.

Управління фізичної культури і спорту закликає до співпраці через підписання угод громадські організації та федерації на благо розвитку спорту нашої держави.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.