На акції Мельничука збито людину?

В Горенці на Варшавській трасі на світлофорі  під час акції, яку організував Євген Мельничук автомобілем збито людину. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив депутат Ірпінської міськради Максим Плешко.

“Щойно подзвонив знайомий і повідомив, що в Горенці на світлофорі під час акції з перекриття дороги організованої Євгенієм Мельничуком було збито людину”, – написав він.

“Ми бачили Мельничука, якихось невідомих, не ірпінських людей з плакатами. Я ж тут 60 років живу, більшість же знаю. Вони вимкнули світлофор і ходили по дорозі. Була пропка. Всі спішать на роботу. Деякі машини проривалися. Отак в суматосі збили людину. Бачив, що машина проскочила, поїхала а людина упала на дорогу”, – процитував слова очевидця Плешко.

Якщо хтось володіє достовірною інформаціє, хто постраждав і якого роду травми – просимо написати на сторінку редакції.

Перекриття вулиці Мельничук

Інтернет-листівка анонсу акції, яка розганялась по соцмережах

Редакція встановила, що  анонс про перекриття вулиці був опублікований та інформаційно розганявся з одного з інтернет-сайтів, який повязують з Мельничуком. (Сайт постійно висвітлює його, як головного борця за правду і справедливість в Ірпені).

Як відомо, Євген Мельничук уже гучно “прославився” як організатор проплаченої кампанії. Однин із його активістів, якому він передавав гроші записав розмову на диктофона, а камера відеоспостереження це показала.

Більшість людей, які обізнані з діяльністю Мельничука (окрім, звісно, його колег) розуміють, що він заангажований і мотивований. Але хто його фінансує наразі залишається загадкою.

Адже як можна жити, маючи сім’ю і пятеро дітей, при цьому ніде не працювати? Бо і цього разу акція організована з 8:00 – до 11:00. В час коли люди або уже на роботі, або туди дуже поспішають.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.