Можливість перейменування вул. Університетська обговорять на громадських слуханнях

Питання перейменування вул. Університетської має бути розглянуте на громадських слуханнях, результати яких обов’язково врахують депутати міськради. Про це розповіла в.о. міського голови Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, що сьогодні на одному з інтернет-ресурсів було опубліковане повідомлення про те, що Ірпінська міська рада на своїй сесії в січні 2019 року планує перейменувати вулицю Дем’яна Попова на вулицю Петра Мельника – екс-ректора Податкової академії.

“Як в.о. Ірпінського міського голови та секретар Ірпінської міської ради, офіційно заявляю, що оприлюднена сьогодні інформація про перейменування вулиці Дем’яна Попова в Ірпені на вулицю Петра Мельника не відповідає дійсності. Ірпінська міська рада офіційно спростовує дану інформацію та повідомляє наступне. За ініціативою родини Петра Мельника було оголошено про збір підписів під петицією за перейменування вулиці Університетська на вулицю Петра Мельника. Враховуючи, що Університетська – це основна транспортна артерія міста, це питання має бути розглянуте на громадських слуханнях, результати яких обов’язково врахують депутати міськради”, – заявила Попсуй.

За її словами, вулицю Демяна Попова, відомого українського гомеопата, яким гордиться громада Ірпеня, перейменовано не буде попри недолугі провокації політичних опонентів партії “Нові Обличчя”. “Замість вигадування чергових фейків раджу нашим опонентам сфокусувати погляд на прибиранні снігу біля своїх офісів – громада це зацінить!”, – додала Попсуй.

Як відомо, 16 грудня 2018 року передчасно помер колишній очільник Податкової академії Петро Володимирович Мельник. Він очолював заклад освіти з 1991 року, який тоді мав назву Ірпінський індустріальний коледж. Нещодавно ірпінці зареєстрували петицію щодо перейменування вулиці Університетська на вулицю імені Петра Мельника. Станом на сьогодні петиція зібрала 373 голоси.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.