Місцева “активістка” заборгувала Теплоенергопостачу майже 80 тисяч гривень

Житель Ірпеня Михайло Раковенко розповів про багатотисячний борг за опалення місцевої “активістки” Нелі Лавровської. Він оприлюднив фото квитанції за жовтень 2019 року, у якій вказано, що Лавровська заборгувала Теплоенергопостачу 78 тисяч гривень.

Житель міста зазначив, що негативне враження від активістки склалось у нього набагато раніше. “Всім привіт! Хочу вам повідати одну “прикольну” історію, яка трапилась зі мною в Ірпені. Трохи відступаючи у минуле, до вашого міста я переїхав місяця зо 3 тому, і зняв квартиру в центрі в старій девятиповерхівці. Десь в середині вересня, вийшовши з дому, побачив одну жінку, яка вигулювала йоркширського терьєра біля дитячого майданчику. Та зробила свої собачі справи, а хазяйка, явно бачачи це, просто пішла далі. Я підійшов, зробив зауваження, на що почув щось в дусі “Слєді за собой, а со своєй собакой я разбєрусь сама”. На це я вже хотів почати зачитати невелику моральну лекцію, але якраз проходила сусідка і сказала мені, що це місцева активістка Неля Лавровська, вести з нею змістовний діалог не вийде, тільки собі підпорчу нерви, а вона всіх тут вже “задолбала”. Тоді я не цікавився її персоною, і просто пішов по своїх справах, і скоро про цей випадок забув (ви всі знаєте що 50% собачників а то і більше ведуть себе так само). Не думав я про неї аж до цього місяцую…до того дня, як пішов забирати з ящика платіжні квитанції за жовтень. Декілька платіжок валялось на підлозі, я підняв їх, щоб закинути в ті ящики, звідки вони випали, видивляючись номер квартиру на одній з них око зупинилось на нібито знайомій фамілії Лавровський. І через хвилинку пригадав ту “баришню”, що вигулювала собачку. І не було б нічого цікавого в історії, якби не одна цифра. 78328 грн. – такий борг за опалення вказаний на квитанції! Уявіть, майже 80 тисяч!!! Скільки років потрібно не платити, щоб “назбирати” таку суму?? І ця історія все одно не була б незвичайною, якби такий борг був у якоїсь неблагополучної сімї, проте це явно не так в цьому випадку”, – зазначив Раковенко.

Після цього Михайло Раковенко повідомив, що знайшов пані Нелю у соцмережі Фейсбук, і “отримав шок більший, ніж від суми боргу”. “Вона дійсно виявилася активісткою, та ще й якою – всіх навчає життю, всіх критикує, і нібито виступає за все хороше проти всього поганого. І як же її пости в фейсбуці контрастують з реальністю, із боргом в 78 тис. грн (і це тільки за опалення, скоріш за все, по іншому ситуація не краща). Виникає питання – яке моральне право такі люди можуть когось повчати, шукати компромат і т.д., поступаючи отак? Не здивуюсь, якщо вона ще й критикує роботу Теплоенергопостача, не платячи їм кошти, і в цілому ниє, що в країні погано живеться. Мені просто цікаво, це якийсь вид протесту чи ще що, бо сім’я її явно не з бідних – гугл підказав що вона директор ТОВ “Перша будівельна компанія України”, – додав Раковенко.

Варто зазначити, що з 2017 року Неля Лавровська змінювала юридичну адресу компанії. У такий спосіб “активістка” замітала сліди несплати комунальних послуг.

Тепер Михайло Раковенко цікавиться, чи зобов’яжуть добросовісних платників їхнього будинку покривати чужі заборгованості.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.