Делегація з Ірпеня відвідує Борну з робочим візитом

Зараз делегація управлінців з Ірпеня перебуває з робочим візитом у Борні. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Одним із найбільш важливих результатів міжнародного співробітництва міст-побратимів Ірпінь і Борна (Німеччина) став початок створення добровільної пожежної дружини в Ірпені. Зараз делегація управлінців з нашого міста перебуває з робочим візитом у Борні”, – додав Маркушин.

За його словами, одне з основних завдань – досконале вивчення досвіду роботи німецьких добровільних пожежних частин і напрацювання планів подальшої взаємодії.

Фінансування проекту “Допомога у добровільній службі – спільні перспективи розвитку добровільної пожежної Служби в Україні” здійснюється за підтримки німецького Фонду Engagement Global і Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку.

Як відомо, проект зі створення добровільної пожежної дружини в Ірпені є продовженням минулорічного, в рамках якого рятувальники з Ірпеня та Борни обмінялися візитами, ознайомилися з особливостями систем пожежної безпеки в Німеччині й Україні та провели стажування. Фінансовою основою нового починання є ґрантові кошти від Сервісної служби “Міста в єдиному світі” товариства “Engagement Global” (Німеччина). 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.