Містобудівні умови по СІЗО в Коцюбинському скасовано

23 лютого Ірпінська міська рада визнала не чинними містобудівні по СІЗО в Коцюбинському. 25 депутатів проголосували “за” прийняття цього рішення, 1 – утримався.

“Відтепер жодних підстав для перенесення Лук’янівського СІЗО в Коцюбинське немає!!! Так само, як і немає теми для спекуляцій Федорів. 10 березня на громадських слухання кожен зможе ознайомитись з цим документом і пересвідчитись, що містобудівні умови скасовано! Вітаю всіх! Дякую Ірпінській міській раді за підтримку!!! Дякую Володимиру Карплюку!” – розповідає депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко-Корбут.

Також це рішення прокоментував депутат Ірпінської міської ради Богдан Салюсаренко: “За останні кілька місяців майже весь свій час ми присвятили темі СІЗО: опрацьовували документи, їздили на переговори з представниками Мін’юсту, брали участь в різних брифінгах з народними депутатами… Ми дали зрозуміти Міністру юстиції та його підопічним – громада Коцюбинського проти СІЗО!!! На що нам почали розповідати про якісь містобудівні умови, видані ще за «регіонів» в 2011 році. Ми неодноразово говорили, що, ймовірно, ці документи вже давно не дійсні, так як термін їх дії до 2012 року. Але Матюшина, Федорів з Мін’юстом продовжували спекулювати на цій темі і говорити, що містобудівні умови досі в силі. Щоб припинити вічні суперечки і нарешті поставити крапку в цій справі – Ірпінська міська рада сьогодні ухвалила рішення – містобудівні умови по СІЗО не дійсні !!! А значить – ні про яке СІЗО в Коцюбинському не може бути й мови! Це наша спільна перемога!”

Нагадуємо, що 10 березня о 16:00 в Будинку культури відбудуться громадські слухання щодо перенесення Лук’янівського СІЗО в Коцюбинське, де всі охочі матимуть змогу висловити свою думку й ознайомитись з рішенням щодо скасування містобудівних умов.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.