Депутати Матюшиної ігнорують засідання земельної комісії

Депутат Коцюбинської селищної ради з команди Ольги Матюшиної Андрій Скіпальський 6 разів поспіль пропустив засідання постійної земельної комісії, членом якої він є. Про це повідомив на сторінці у соцмережі депутат Ігор Рожанський.

Я виніс на обговорення питання щодо догани члену комісії – депутату Андрію Скіпальському. На жаль, вже 6 засідання поспіль він пропускає з невідомих нам причин. Я розумію, що в кожного є справи й форс-мажорні обставини, через які можна пропустити 1-2 засідання. Проте це відбувається систематично (наголошую – 6 раз поспіль). Саме тому я був вимушений поставити це питання на обговорення”, – зазначив Рожанський.

Цю ситуацію також прокоментувала депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко-Корбут: “Те, що депутат Андрій Скіпальський не відвідує сесії та постійно ігнорує засідання профільної комісії до якої належить, говорить виключно про неповагу до тих людей, які його обрали. Ми повинні робити все для того, щоб зробити життя в нашому селищі кращим. Така пасивність депутатів з команди Матюшиної лише гальмує розвиток Коцюбинського й доводить їхнє зневажливе ставлення до громади”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.