Минулого року у сфері теплопостачання ми заощадили близько 2 млн. грн., – Карплюк

Завдяки усім впровадженим енергоефективним заходам, минулого року у сфері теплопостачання ми заощадили близько 2 млн. грн. Цього року очікуємо ще більшу економію. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Ірпінь активно готується до опалювального сезону. Працюємо над тим, щоб зменшувати собівартість гігакалорії тепла, а відтак і зростання цифр у платіжках. Працівники КП “Теплопостач” замінили 3 км теплотраси по вулиці Соборній від Тищенка до Грибоєдова, по вул. Проскурівська, вул. Миру, а також центральну теплотрасу, що проходить через парк Перемоги. Замість старих зношених труб поклали сучасні, попередньо ізольовані. Всього за останні два роки ми оновили таким чином понад 8 км теплотраси”, – розповів Карплюк.

Крім того, триває модернізація двох котелень на вул. Тищенка, 10 та Мінеральній, 7. Восени вони почнуть працювати з новою системою водоочищення, новим насосним обладнанням та енергоефективними котлами. Минулого року на найбільшій міській котельні, що на вул. Ярославська, 9, встановили утилізатор вихідних газів, а цього року такий же придбали і для котельні на вул. Северинівська, 2. 

Читайте також: Андрій Літвінов: ми постійно подаємо проекти на залучення коштів в Ірпінь.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.