Мерімур Ірпінської міської ради

Коли дивишся на неї, то в думках виникають різноманітні образи: руда бестія, кар’єристка, спортсменка… Відразу помічаєш спортивний вишкіл і грацію, людську гідність і відчуття прекрасного, любов та нетлінне почуття ніжності до своїх рідних. Але відвертою її назвати не можна, вона розмірковує над кожною відповіддю, при цьому не намагаючись догодити чи відповісти правильно, швидше, вона веде діалог з собою.

Анастасія Попсуй, заступник міського голови з гуманітарних питань відповідає нам на найвідомішу анкету Марселя Пруста, яка вже більше 100 років не втрачає своєї актуальності. Відповісти на неї пропонувалося і пропонується величезній кількості людей, але погоджуються далеко не всі, вважаючи це «душевним стриптизом».

1. Ким би ви хотіли бути? – Щасливою людиною.

2. У Вас є мрія? – Я хочу заснувати заклад нового типу освіти.

3. Є риси характеру людей, які Вас дратують? Які Вам неприйнятні? – Лінь, невігластво. Але це все відносно, бо я людині можу вибачити деякі особливості характеру, скажімо, хамство, тоді, коли ця людина бездоганно виконує свою роботу. У кожного з нас є заданий набір характеристик. І одні люди здатні сприймати цей «комплект», для інших це буде неприйнятно.

4. Історичні персонажі, яких Ви зневажаєте? – Путін.

5. Який момент в історії Ви цінуєте більш за все? – Французька революція. Завдяки їй все суспільство перейшло на інший рівень розвитку. Її зробила інтелігенція. Я очікувала чогось подібного від нашої Революції гідності.

6. Здатність, якою б Ви хотіли володіти? – Співати.

7. Якої власної риси Ви хотіли б позбутися? – Коли я спілкуюся з людьми, то на моєму обличчі, хочу я того чи ні, відображається моє ставлення до цієї людини. Це для політика – неприйнятно. Я над цим працюю.

8. Ваш девіз? – Все буде добре!

9. Які чесноти Ви цінуєте найбільше? – Порядність, інтелект.

10. Які якості найбільше цінуєте в чоловіках? – Коли він здатен забезпечити тебе всім необхідним: матеріально і психологічно, огорнути тебе своїм піклуванням.

11. Чим любите займатися? – Танцювати.

12. Ваше уявлення про щастя? – Коли поруч рідні.

13. Розкажіть таємницю, яку про Вас ніхто не знає. – Я хочу ще одну дитину. А потім обов’язково усиновлю ще одну. Дай, Бог, мені зустріти чоловіка, який підтримає мене в цьому.

Довідка: Анастасія Вікторівна Попсуй народилася 29 листопада 1985 року у Києві.

Має дві вищі освіти, обидві з відзнакою: перша – Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова, спеціальність: вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури, літературне редагування; друга – Університет економіки та права «КРОК», спеціальність: міжнародна економіка, адміністративний менеджмент.

Навчалася у закордонних програмах: Центр підвищення кваліфікації вчителів (Польща, Насутов), Центр громадянської освіти (Німеччина, Баден Вюнтенберг).

Брала участь у більше ніж 100 семінарах та конференціях на тему європейських стандартів життя, розвитку місцевих громад, лідерства тощо. Автор тренінгових програм. Координувала національні та міжнародні проекти. У рамках проекту Європейської Комісії організовувала навчання для представників усіх служб та міністерств (центральні органи виконавчої влади) щодо участі в Інтеграційних інструментах з ЄС та ін.

У 2014 році адмініструвала благодійну акцію в Україні щодо допомоги родинам загиблих на Майдані. Кошти, зібрані у рамках програми, було передано 104 родинам загиблих. Прозорість передачі коштів засвідчено міжнародними аудиторськими компаніями.

Була директором Благодійного фонду «Фонд громади Приірпіння», координатором проектів у Міжнародній громадській організації «Фундація Польсько-Української Співпраці ПАУСІ», асистентом Голови Асоціації керівників шкіл міста Києва, викладачем спецкурсу «Європейські Студії» в ТОВ «Загальноосвітній навчальний заклад «Київський ліцей бізнесу».

З 2014 року працює на посаді заступника Ірпінського міського голови з гуманітарних питань.

Вона не завжди така

Вона не завжди така

Буває турботливою

Буває турботливою

І такою…

І такою…

З друзями

З друзями

Ретро і сучасність… Мама і донька.

Ретро і сучасність… Мама і донька.

Але передусім – вона Мама

Але передусім – вона Мама

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.