Мельничука пропонують каструвати

Євген Мельничук – це ворог не Ірпеня, а всієї України. Таких треба каструвати і ховати в психлікарні. Про це написав один із користувачів соцмережі, цитуючи слова і оцінку дій Мельничука одним із волонтерів з Донбасу.

“Була у нас в гостях волонтер з Донецька. У неділю і понеділок гуляла по місту, по парках, центр, ходила і захоплювалася, скільки всього зроблено за два роки. Вчора вранці сидить і дивиться телеканал “ISTV”. Показується чергова заказуха про Бучу та Ірпінь. Махінації, корупція і земельні питання, супер. Але основне – “активіст” Мельничук Євген. Подивилася вона на це і говорить. Сергію, це ворог не Ірпеня, це ворог усієї України. Я таких в Донецьку надивилася, це другий Губарєв. Таких потрібно каструвати і ховати в дурці. Засланий козачок. Ось так, друзі мої. Погляд з окупованої території”, – пише інтернет-користувач.

Як відомо, Євгеній Мельничук з’явився в Ірпені після анексії Криму. На його батьківщині – у Севастополі 2012 року Мельничук фігурував у кримінальній справі як керівник фірми за привласнення понад 80 тисяч гривень, які були виділені Головним управлінням ЖКГ Севастополя з депутатського фонду на встановлення дитячого майданчика. З 2015-го Мельничук починає активно працювати на Приірпінні як місцевий “активіст”що бореться проти “злочинної банди Карплюка”. Тоді ж соціальними мережами розповсюджується відео, де Женя обговорює вартість своїх послуг на мітингах. А рік тому Євген Мельничук був затриманий працівниками СБУ під час контрабандного перевезення бурштину.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.