Медичні заклади Ірпеня отримали довгоочікувану акредитацію

Минулого тижня медичні заклади Ірпеня пройшли комісійну перевірку і отримали акредитацію, тобто своєрідну ліцензію на діяльність. Про це сьогодні під час апаратної наради керівників комунальних підприємств повідомив головний лікар міста Андрій Тумасов.

20141223175718

“Існує стандартна процедура проведення акредитації медичних закладів. Приїжджала комісія Міністерства охорони здоров’я і провела комісійну перевірку по цілій низці напрямків: починаючи управлінням закладу і закінчуючи санітарним станом і протиепідеміологічною безпекою мед закладу”, – зазначив Тумасов кореспондентам «Правди Ірпеня».

Так склалося, що протягом останніх чотирьох років жодна лікарня Ірпеня не мала акредитації Міністерства охорон здоров’я України. З приходом на посаду головного лікаря міста, Андрій Петрович Тумасов одразу почав  підготовку міських медичних закладів до проходження акредитації.

“Це доволі складний, довгий і фінансовозатратний процес. Ми привели до відповідних нормативних вимог усі наші підрозділи, відпрацювали і налагодили систему управління медичними закладами, визначили головні аспекти роботи. Цим весь колектив медзакладів Ірпінського регіону усердно займався протягом восьми місяців і в результаті ми отримали акредитацію”, – відзначив головний лікар.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.