Медаллю «За оборону міста-героя України – Харкова» нагороджено лікаря з Ірпеня

Лікаря з Ірпеня Дмитра Білоконського нагородили медаллю «За оборону міста – героя України — Харкова». Про це йдеться на сайті Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

«Пишаємось та вітаємо з заслуженою нагородою! Білоконського Дмитра Володимировича, лікаря ЗП-СЛ нагороджено медаллю «За оборону міста – героя України — Харкова». Пишаємося нашими колегами, які борються за незалежність та суверенітет України, щоденно ризикують своїм життям та відстоюють  цілісність держави!», — повідомляють колеги Героя.

Нагадаємо: Дмитро Білоконський з перших днів повномасштабної війни знаходиться на передовій. У травні 2022 року на Харківщині він очолював бригаду парамедиків, до якої входили музиканти гурту «Антитіла». У публікації «Факти/life фронтмен гурту Тарас Тополя розповів: «Нами керує фахівець, професійний медик Дмитро Білоконський, і ось що ми робимо щодня саме в цьому контексті. Безпосередньо гурт Антитіла не штурмує позиції рашистів, не біжить попереду підрозділів з автоматом. Але, звичайно, ми можемо і вміємо стріляти і можемо виконувати такі обов’язки, але зараз основне наше завдання – це рятувати життя».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.