Голова КОВА Руслан Кравченко вручив першому заммеру Ірпеня орден «За мужність»

Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко вручив першому заступнику Ірпінського міського голови Андрію Кравчуку орден «За мужність» III ступеня на виконання відповідного Указу Президента України Володимира Зеленського. Про це ITV повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Президентську відзнаку Андрію Кравчуку вручили за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, громадянську мужність і самовідданість, виявлену під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану, вірність Українському народові.

Під час вручення державної нагороди голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко наголосив на тому, що найголовніша місія першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука – це відбудова Ірпеня.

“Я вдячний Президенту України Володимиру Зеленському та голові КОВА Руслану Кравченку за високу довіру до моєї щоденної роботи. Не підвів свою громаду у лютому-березні 2022 року, не підведу й надалі. Насправді, я заслуговую на цю нагороду значно менше, ніж загиблі хлопці з нашої легендарної Ірпінської Тероборони та мешканці Ірпінської громади, які зараз віддають свої життя у боях за Україну. Завдання міської влади – зробити все можливе, щоб пам’ять про загиблих Героїв було увіковічнено, а їхні родини відчували підтримку з боку міста, області та держави”, — прокоментував ITV Андрій Кравчук.

З першого дня повномасштабної війни Андрій Кравчук разом із мером Олександром Маркушиним перебували разом із містянами, ні на день не покинули місто-Герой Ірпінь. Вони вирішували оперативні завдання та організовували евакуацію й роботу блокпостів. Андрій Кравчук був одним із членів ініціативної групи зі створення Ірпінської тероборони. Як перший заммера Ірпеня Андрій Кравчук координує відбудову постраждалої внаслідок російської агресії соціальної та житлової інфраструктури та координує співпрацю з такими організаціями, як UNICEF, НЕФКО, Міжнародний Комітет Червоного Хреста, відповідав за встановлення модульних містечок тощо.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.