Матюшина продовжує ухилятися від правосуддя

Коцюбинський селищний голова Ольга Матюшина продовжує “бігати” від правосуддя. Очільниця не з’явилась на судове засідання по справі, де вона виступає відповідачем. 

Так, сьогодні в Ірпінському міському суді Київської області мав відбутися розгляд справи за позовом колишнього секретаря Коцюбинської селищної ради Юлії Главацької про визнання протиправним та скасування розпорядження селищного голови про оголошення догани.

Однак представницею селищного голови було подано чергове клопотання про відкладення розгляду справи. Причиною ціленаправленого затягування розгляду справи є розуміння Ольгою Матюшиною та її представницею протиправності її розпорядження, а тому і програшності судового процесу, який вкотре доведе порушення законодавства селищним головою. 

Як відомо, в грудні 2016 року Ірпінським міським судом вже було прийнято рішення про визнання протиправним та скасування аналогічного розпорядження селищного голови про оголошення догани Юлії Главацькій. Дане рішення було залишено без змін Київським апеляційним адміністративним судом та вже набрало законної сили.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.