Матюшина полетіла до Єревану у бізнес-справах своєї фірми по виробництву автоскла

У справі про від’їзд за кордон селищного голови Ольги Матюшиної з’явилися нові подробиці. Мешканці Приірпіння припускають, що селищна голова кидає Коцюбинське в комунальному колапсі заради сімейного бізнесу. Саме завтра у Єревані стартує бізнесова виставка.

“Я думаю, що на чергову виставку з виробництва автоскла або захисної плівки для них. Сімейний бізнес і гроші понад усе”, – написала мешканка Приірпіння, коментуючи від’їзд Коцюбинського селищного голови до Єревану. Користувачка додала посилання на згадану виставку.

14875211_1229810950413379_1809520143_n
І справді – бізнес-подія відкривається завтра, 26 жовтня. І триватиме до 28 жовтня. Сьогодні ж Матюшина написала на своїй сторінці у соцмережі таке: “Інформую громаду, що я відлітаю до Єревану на міжнародну конференцію щодо енергоефективності. На жаль, як мер селища Коцюбинське на цьому рівні я зможу просто перейняти досвід”. Тобто, дати повністю збігаються. Більше того, тематика виставки – автомобілі, склад, транспорт, логістика та перевезення. Саме цим бізнесом займається сім’я Матюшиної у Коцюбинському. Очевидно Ольга поїхала налагоджувати бізнес в той час, як у селищі зірвано опалювальний сезон.

Крім того, завтра, 26 жовтня, має пройти судове засідання, за позовом самої Матюшиної. Передбачається, що результатом слухання має стати підтвердження, що депутати відсторонили Матюшину від посади у квітні цього року законно. Тому після ухвали вона має покинути селищну раду. А ЦВК зобов’язана призначити дострокові вибори селищного голови Коцюбинського.

Матюшина вже багато разів зривала слухання тим, що не з’являлася на засідання, де вона сторона-позивач. Таким чином селищна голова намагається відтягнути час і втриматися у кріслі.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.