Матюшина перекладає вину щодо відсутності меж Біличанського лісу на Кличка, – Катерина Корбут

Депутатка Коцюбинської селищної ради Катерина Корбут розповіла, що екс-голова селища Ольга Матюшина намагається зробити лідера партії “Удар” Віталія Кличка винним у відсутності встановлення меж Біличанського лісу. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

“Ольга Матюшина втратила свій рейтинг в Коцюбинському, програла вибори, отримала багато негативу і тепер цим негативом хоче потягнути вниз лідера партії “Удар” Віталія Кличка. Матюшина намагається зараз медійно “примазатися” до команди Зеленського і зробити Віталія Кличка персонально винним у відсутності встановлення меж Біличанського лісу”, – повідомила Катерина Корбут.

На думку депутатки, встановлення меж стало провальним медійним проектом чорної піарниці Ірини Федорів з руху “Чесно”, фігурантом кримінальних проваджень Ольги Матюшиної та “політичної небіжчиці Ольги Червакової”.

“Перед відпусткою Кличка Ольга Матюшина вирішила перекласти на нього вину за бездіяльність бермудського трикутника Федорів-Матюшина-Червакова саме на київського мера”, – додала Корбут.

Поряд з цим, Матюшина замовчує сотні факті вирубки Біличанського лісу ДП “Києво-Святошинський лісгосп”. Депутатка селищної ради зазначила, що на темі вирубки лісу та його подальшого продажу лісгоспом сидить колишня соратниця Порошенка Ольга Червакова.

Катерина Корбут також нагадала, що Матюшина теж колись представляла у Коцюбинському саме БПП.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.