Маріель Славська пішла від “слуги народу” Олександра Горобця

Активістка Маріель Славська повідомила на своїй Facebook-сторінці про те, що вона залишила посаду помічника-консультанта Народного депутата України від партії “Слуга народу” Олександра Горобця, куди її раніше влаштував скандальновідомий в регіоні Олексій Зіневич. Це свідчить про послаблення позицій Зіневича та про небажання нардепа Горобця бути якимось чином пов’язаним із токсичною репутацією самого Зіневича, якого вважають партнером екс-регіонала, мера Бучі Анатолія Федорука.

Після багатьох скандалів у парламентів, керівництво партії “Слуга народу” розпочало процес очищення партійних лав та своїх депутатів від будь-яких зв’язків, які можуть дискредитувати імідж партії та Президента. Швидше за все, Маріель Славську “попросили” піти з посади помічника, щоб токсичний імідж Зіневича не поєднувався з політичною діяльністю нардепа від “Слуги народу” Олександра Горобця. Славську в Ірпені вважають “ручною активісткою” Олексія Зіневича, який є фігурантом кримінальних проваджень через дерибан 1,6 га землі в Лісовій Бучі на підставних осіб.

Крім цього, Маріель Славська покинула посаду партії “Народний рух України”. У партійній діяльності НРУ їй обіцяв підтримку Олексій Зіневич, якого США позбавили візи за тиск на свободу слова та який є фігурантом кримінальних проваджень. Напевно, Славська так і не дочекалася підтримки з боку Зіневича, який попри свою токсичність та одіозність, намагався забрати місцеві організації партії “Слуга народу”.

Спроби Зіневича виявилися безрезультатними, адже нардеп Олександр Горобець чітко розуміє, що якщо віддасть Зіневичу місцеві партійні організації, то негативний імідж Зіневича, відомого в регіоні як “Льоша Зіна”, стане частиною інформаційного шлейфу самого Горобця. Тим більше, у вузьких колах Зіневич розповідає, що вже має достатньо компромату на Горобця зі спільного відпочинку та спільних застіль. Таким чином, звільнення Славської з посади помічника депутата є логічним кроком Олександра Горобця в напрямку припинення будь-яких порочних відносин зі скандальним Зіневичем.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.