Маленьких ірпінців запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі

Ірпінців запрошують взяти участь у конкурсі на отримання Всеукраїнської Премії “Диво-Дитина – 2020”. Терміни подання заявки на участь у конкурсі – з 21 жовтня 2019 по 25 березня 2020 року.

Правила подачі документів для участі у конкурсі на отримання Всеукраїнської Премії “Диво-Дитина – 2020”.

Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи:

1) анкету учасника з фото, анкету можна завантажити на нашому сайті, перейшовши за цим посиланням http://divo-dutuna.com/anketa

2) копії документів що підтверджують досягнення учасника (грамоти, дипломи, фото, статті з преси, відео/аудіо записи, сертифікати, тощо);

3) копію свідоцтва про народження.

В анкеті учасника потрібно обов’язково зазначити номінацію в якій хоче взяти участь Ваша дитина. Участь дитини відразу в декількох номінаціях, не допускається. Важливо: заповнюючи анкету учасника не потрібно вписувати в анкету всі досягнення Вашої дитини. Необхідно вказати три/чотири найголовніших. А ось до анкети, у вигляді додатків, можете додати всі досягнення Вашої дитини які Ви вважаєте за потрібне вказати, для більш загальної і повної інформації про дитину.

Документи необхідно відправляти за адресою: Україна, 03186 м. Київ, вул. авіаконструктора Антонова 5-б, офіс 712, ТОВ “ПРЕМІЯ “ДИВО-ДИТИНА”.

Джерело: Ірпінська міська рада

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.