Легендарна «Біличанка» показала майстер-клас ірпінським школярам

З метою популяризації жіночого футзалу представниці команди «Біличанка-НПУ» відвідали школу №2 в Ірпені. На цю зустріч прийшло дуже багато учнів різного віку та педагогів, які  хотіли побачити та почути багаторазових чемпіонок та володарів Кубку України, гравців та тренера збірної команди України. Тренер «Біличанки-НПУ» розповів історію успіху та про здобутки команди, представив усіх  присутніх гравців та відповів на питання допитливих школярів.

Дітям показали відео з грою біличанок, потім відомі спортсменки спілкувалися з школярами, а після цього провели своєрідний майстер-клас із технічної підготовки, продемонструвавши  різноманітні прийоми. На цьому зустріч не завершилась. «Біличанка» зіграла три товариські матчі з хлопчиками з гостинної школи. Спочатку вони екзаменували збірну шестикласників, потім дев’ятикласників і останніми вийшли на поле одинадцятикласники. У цей день було забито багато голів, особливо в ворота господарів, але при цьому всі залишилися задоволеними. Після гри школярі подарували дівчатам квіти і запросили їх приходити частіше.

Таємниця: дирекція школи підтримала ідею створення команди дівчаток 1-3 класів, яку буде тренувати видатна спортсменка з «Біличанки-НПУ» Аліна Горобець. Це стане першим кроком Аліни до створення своєї Академії футзалу, в якій би могли тренуватися юні талановиті дівчатка Приірпіння.

Джерело: http://belichanka.com/

23766266 59545973

Bookmark the permalink.

Comments are closed.