Ласкаво просимо в Ірпінь, або все про його готелі

Сьогодні в Ірпені можна зупинитися в місцях на будь-який смак і бюджет. Давайте разом зазирнемо до готелів Ірпеня.

Туристичний готель “Ірпінь” знаходиться у центрі Ірпеня. Побудований він у 1982 році. Готель пропонує проживання у комфортабельних номерах з усіма зручностями, харчування в ресторані готелю, нічний клуб, широку екскурсійну програму по Києву.

01Згідно з сертифікатом № 00207 від 16 липня 1999 року готель отримав категорію “дві зірки”.

Має 134 номери:

Люкс – 2 (Номери після ремонту, сучасні меблі, сантехніка, телевізор, холодильник).

Одномісний – 7 (меблі, санітарні зручності, телефон, телевізор, холодильник, радіо).

Двомісний – 125 (меблі, санітарні зручності, телефон, телевізор, холодильник, радіо).

До ваших послуг: ресторан, бар, кафе, банкетні зали, конференц-зал, більярд, пральня, сауна, перукарня, косметологічний, стоматологічний та туристичний кабінети, пункт обміну валюти, банкомат. Поруч розташовані: банк, пошта, телеграф, аптека, супермаркет, гастроном, ринок, кінотеатр, кіоски й магазини. За бажанням туристів – екскурсійне обслуговування по місту Києву.

Готель має велику автомобільну стоянку, що охороняється, та СТО.

Адреса: Ірпінь, вул. Соборна, 105-б.

(04597) 5-41-77, 5-41-37

Ірпінь

Новий готель “Акорн” розташований поруч із Національним університетом державної податкової служби України. У будівлі готелю знаходиться покерний клуб “Акорн”.

contactНомери: 21 комфортабельний номер з усіма зручностями, з яких: 9 двомісних номерів категорії “економ”, 3 двомісні номери категорії “стандарт”, 8 номерів категорії “люкс” і 1 просторий номер “Преміум”. Номери різних категорій відрізняються загальним розміром кімнати. У кожному номері супутникове TV, холодильник, душ, доступ Wi-Fi.

Кафе-бар в готелі “Акорн” не тільки пропонує будь-які алкогольні напої та закуски, але так само забезпечить сніданком, обідом, вечерею.

Адреса: Ірпінь, вул. Університетська, 33.

(063) 109-60-07, (067) 417-03-16

Сайт: http://hotel-acorn.com/

Акор

У 2011 році туристична карта Приірпіння поповнилася новим затишним місцем для відпочинку – ресторанно-готельним комплексом «Шато Парадіз».

24786080Кількість номерів у готелі: 21. Всі номери європейського типу (категорії «стандарт» та «комфорт»). Площа – від 16 до 28 кв.м., 2-місне розміщення (ліжка 1-спальні або 2-спальні).

Номери обладнані сучасними меблями, ліжками з ортопедичними матрацами, а також кондиціонерами, автономним опаленням, телевізорами і супутниковим телебаченням; у ванній кімнаті – душова кабіна.

Безкоштовний бездротовий доступ (Wi-Fi) до інтернету в номерах і холі готелю, в кафе і ресторані.

Кафе і ресторан пропонують гостям страви української та європейської кухні.

Час роботи кафе: з 10.00 до 23.00 щодня.

Великий зал ресторану і додатковий банкетний зал – відмінне місце для проведення різноманітних особистих, ділових і корпоративних заходів.

Адреса: Ірпінь, вул. Миру, 16.

(067) 508-55-41, (04597) 6-13-75

Сайт: http://shato-paradiz.kiev.ua/

шато

Готель навчального комплексу “Укртелеком” пропонує:

– Готельні послуги;

– Конференц-сервіс;

– Кафе.

title-Gostinichniy-kompleks-Ukrtelekom-Irpen-3097.300.200Житловий фонд комплексу представлений затишними номерами різних категорій (одномісні, двомісні та тримісні). Кожен номер обладнаний всім необхідним для повноцінного відпочинку: роздільні одномісні ліжка з ортопедичними матрацами, шафа для одягу, телевізор і холодильник. Санвузли оснащені душовими кабінами.

У комплексі є кафе, де смачно і недорого нагодують.

Адреса: Ірпінь, вул. Северинівська, 120-а.

(04597) 9-26-33, (091) 114-75-09, (067) 447-16-55

укрпошта

«Конференц-Хол Ірпінь» – спеціалізований комплекс для проведення конференцій, тренінгів, семінарів, презентацій, бізнес-зустрічей і корпоративних заходів. Був заснований в 2008 році.

9019358Готель на 80 номерів: 12 двокімнатних номерів категорії «Люкс», 4 однокімнатних номери категорії «Люкс», 28 одномісних номерів категорії «Стандарт», 36 двомісних номерів категорії «Стандарт». У номерах: телефон (міжнародний зв’язок), Wi-Fi, телевізор, міні-бар, міні-парфюмерія.

Страви української та європейської кухонь подаються у просторому ресторані. Напої, замовлені в барі, також можна взяти з собою на відкриту терасу.

Безкоштовні послуги: парковка, доставка кореспонденції, виклик таксі.

До послуг гостей: фітнес-центр, сауна та столики для тенісу на відкритому повітрі, хімчистка, організація трансферу, фінська сауна, більярдний клуб – 5 столів, тренажерна зала, оренда велосипедів, волейбольний майданчик, бадмінтон, дартс.

Адреса: Ірпінь, вул. Жовтнева, 118-а.

(044) 498-61-67

Сайт: http://conferencehall.com.ua/

Конференц-хол

 

П’ятизірковий заміський клуб Grand Admiral Resort & SPA розташований у сосновому лісі, на території, що охороняється.

Grand-Admiral-Club-Irpen-15491У просторих номерах готелю «Гранд Адмірал Резорт енд СПА» з міні-баром надається безкоштовний Wi-Fi. Гостям також пропонується проживання в традиційних дерев’яних котеджах. У числі зручностей – елегантні ванні кімнати з халатами та феном.

Щоранку «Гранд Адмірал Резорт енд СПА» сервірується різноманітний сніданок «шведський стіл». Страви української та європейської кухні подають у великому ресторані з кількома окремими залами.

На території заміського клубу до Ваших послуг: 68 готельних номерів, Wellness & SPA, ресторанні зали та літні тераси, тенісний центр та спортивні майданчики, дитячий майданчик і дитяча кімната,

банкетні та конференц-зали, боулінг, більярд, пінг-понг, відкриті басейни, різноманітні атракціони, рибалка та кінні прогулянки.

Для того, щоб Ваше перебування було максимально комфортним, Grand Admiral Resort & SPA пропонує: вільний доступ до Wi-Fi на всій території, парковку, цілодобове обслуговування в номерах, послуги пральні та хімчистки, банкомат і можливість поповнення мобільного рахунку.

Адреса: Ірпінь, вул. Варшавська, 116.

(044) 393-33-57, (067) 219-41-49, (067) 219-41-50

Сайт: http://admiralclub.com.ua/

гранд

Bookmark the permalink.

Comments are closed.