КП “Ірпінська стоматологія” та Національна спілка стоматологів України розпочали офіційну співпрацю

Сьогодні новостворене КП “Ірпінська стоматологія” та Національна спілка стоматологів України розпочали офіційну співпрацю. Відповідний меморандум підписали керівник Ірпінської стоматології Василь Рибак та президент Національної спілки стоматологів Мирон Угрин. Про це повідомив Володимир Карплюк на офіційній сторінці у соцмережі. 

“Для нашого міста це важлива подія. Це один із перших кроків до амбітної мети – зробити Ірпінь лідером із надання стоматологічних послуг на Київщині”, – заявив Карплюк.

За його словами, організації вже домовилися про реалізацію цілого ряду проектів. Мова йде про навчання ірпінських стоматологів, розроблення міської програми профілактики стоматологічних захворювань, створення ефективної моделі для надання стоматологічних послуг дітям і підліткам, подальший розвиток і розширення благодійної програми для учасників АТО тощо.

“Надзвичайно приємно, що така особистість як Мирон Угрин – всесвітньовідомий стоматолог-імплантолог, заслужений лікар України, науковець, викладач і винахідник долучиться до удосконалення медицини нашого міста. У свою чергу, як голова Інвестиційної ради Ірпеня, докладу максимум зусиль до залучення інвестицій у розвиток стоматологічної галузі регіону”, – підкреслий Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.