Кладовище і сміттєзвалище: депутат Київради зізнався, для чого Києву потрібне Коцюбинське

Коцюбинське потрібне Києву для того, аби там зробити кладовище та сміттєзвалище. Про це заявив один з депутатів Київської міської ради Юрій Сиротюк учора під час сесії ради, на якій було прийняте скандальне рішення про приєднання селища до столиці. 

“В Києві є робочі місця, соціальна і культурна інфраструктура, а в населених пунктах біля Києва є земля для елементарних потреб: в Києві немає, де поховати людину, на жаль, ми не маємо полігонів під тверді відходи. Київ вперся в межі і не може розвиватися”, – зазначив Юрій Сиротюк.

[/video]

У Коцюбинському обурені словами депутата Київради.  “Слухайте уважно! Особливо ті, хто так сильно хоче в Київ. Послухали? А тепер вибирайте, що ж перше має з’явиться у нас в селищі – нове київське кладовище, сміттєвий полігон, смердючі очисні споруди як в Бортничах або СІЗО? Ну а що? Києву ж нікуди розвиватися! Ось вся правда про “благі” наміри київської влади і тих, хто так просуває “київську” ідею. Ганьба Матюшиної, Федорів і їх команді!”, – заявив член виконкому Коцюбинської селищної ради Богдан Слюсаренко. 

Жителі селища також почали активно висловоювати свою думку, мовляв, таке “покращення” і “процвітання” для селища не потрібне. 

Як відомо, учора з ініціативи секретаря столичної міськради Володимира Прокопіва, депутати проголосували за звернення до Верховної Ради щодо приєднання до Києва селища Коцюбинське. При цьому, в селищній раді Коцюбинського немає достатньої кількості голосів “за” підтримку такої ініціативи. А це означає, що парламент до винесення відповідного рішення селищної ради з даного питання, швидше за все, навіть не буде розглядати звернення Київради.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.