Конкурс «ВИПИВ? ЗА КЕРМО НЕ СІДАЙ!»

Привернути увагу громадськості до проблеми керування автомобілем у нетверезому стані, розкривши свої креативні здібності, можуть як досвідчені художники, так і молоді талановиті митці. Головне – це бажання творчо втілити нагальну соціальну проблему та спонукати суспільство до її вирішення.

Для участі у конкурсі слід намалювати ескіз інсталяції, яка допоможе привернути увагу суспільства до причин та наслідків споживання алкогольних напоїв водіями за кермом.

Подати заявку можна до 30 серпня за допомогою спеціального додатку на Facebook-сторінці компанії-організатора: facebook.com/SUNInBev.UA, де слід зазначити назву інсталяції, її детальний опис та додати свій ескіз. За результатами конкурсу буде обрано чотири найкращі роботи: три з яких визначить журі, а четверту оберуть користувачі Facebook.

До речі, під час презентації інсталяцій у Києві усі четверо переможців конкурсу отримають мотиваційні призи. Але найголовнішим подарунком для кожного молодого митця стане можливість представити результати своєї творчості широкому загалу.

11695005_961376823921436_5974452969214588859_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.