Комунальники Ірпеня працюватимуть у нових адміністративних будівлях

На території підприємства УЖКГ “Ірпінь” сьогодні відкрили нову адміністративну будівлю. Про це написав Ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі.

“Для житлово-комунального господарства Ірпеня сьогоднішній день насичений подіями. На території підприємства УЖКГ “Ірпінь” відкрили нову адміністративну будівлю. Відтепер усі служби управління працюватимуть у комфортних умовах”, – заявив Карплюк.

Крім того, покращилися умови праці і для працівників КП “Ірпіньводоканал”. Тут урочисто відкрили приміщення з душовими кабінами, роздягальнею та кімнатою відпочинку для ірпінської каналізаційної дільниці. Також автопарк водоканалу поповнився новою технікою – новим екскаватором вартістю 3,5 млн. грн. За словами мера,  Ірпіньводоканал – одне з небагатьох підприємств Київщини, що може похвалитися такою потужною машиною. Це вже 12 одиниця техніки куплена протягом двох років за кошти міста та комунального підприємства.

“Особливо приємно у День працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення визнавати, що ірпінські комунальні підприємства не припиняють удосконалюватися, а рівень якості їхніх послуг зростає з кожним днем.
Хочу подякувати усім працівникам житлово-комунального господарства за щоденну сумлінну працю задля рідного міста”, – наголосив міський голова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.