Команда Irpin Reconstruction Summit передала усі свої напрацювання Ірпінській міськраді

Офіційна робоча група Irpin Reconstruction Summit передала всі свої напрацьовані проєкти та контакти профільним департаментам Ірпінської міської ради. Сама волонтерська ініціатива IRS закінчила свою роботу. Про це повідомив засновник IRS Володимир Карплюк.

«У документах містяться ескізи та кошториси для відновлення зруйнованих будинків, шкіл, садочків, бібліотек, стадіонів та мостів, потенційних інвестиційних об’єктів. Віримо, що всі доцільні пропозиції будуть взяті до уваги та в роботу», — зазначив Володимир Карплюк.

Варто нагадати, ініціативу з відновлення Ірпеня Irpin Reconstruction Summit було створено у квітні 2022 року. Тоді мер Олександр Маркушин та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк закликали усіх охочих долучатися до планування відновлення міста. До цього проєкту долучилися більше 200 фахівців з різних куточків України та світу.

«Нас всіх чекає наступний етап роботи. Проєкти-переможці загальноміського конкурсу потребують фінансування, експертизи та проєктно-кошторисної документації. Тільки так вони мають право бути реалізованими. Велика кількість учасників «IRS» бачить потенціал продовження діяльності та напрацьовує варіанти створення спільної економічної платформи для подальшої роботи. Проте це хоч і найближче, але майбутнє. Сьогодні ми підсумовуємо і оголошуємо про завершення роботи волонтерської ініціативи IRS», — зазначає Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.