Коцюбинське з Ірпенем з 68-го року – документи

Те, що селище Коцюбинське ще в 1968 р. підпорядковувалося Ірпеню, підтверджують офіційні документи того часу. Серед них рішення №791 виконкому Київської обласної ради депутатів трудящих «Про затвердження адміністративних меж міських (селищних) Рад депутатів трудящих Київської області» та список міських і селищних Рад депутатів трудящих по яких установлені адміністративні межі. Відповідно до представлених офіційних документів, у червні 1968р була створена комісія по встановленню меж міста Ірпінь та селищ, підпорядкованих Ірпінській міській раді. Відповідно до її висновків селище міського типу Коцюбинське разом із рядом інших смт підпорядковувалося Ірпеню.

13153502_10209046165582129_110407687_n

«Інформація для тих, хто вважає, що селище Коцюбинське – це Київ. Шановні, юридичні факти річ вперта, тому покиньте ідею впливу телефонного права та дешевого піару навколо цього питання», – прокоментував ці документи секретар Ірпінської міської ради Юрій Денисенко, представивши їх громадськості на своїй сторінці в соцмережі.

Нагадаємо, що відповідно до закону “Про добровільне об’єднання територіальних громад”, 20 травня 2015 р. громади Ірпеня та Коцюбинського об’єдналися. Правомірність цього об’єднання підтвердило рішення Ірпінського міського суду від 9 березня 2016 року у відповідь на позов колишньої депутатки Коцюбинської селищної ради Ірини Федорів та екс-голови Коцюбинського Ольги Матюшиної, які лобіюють інтереси столичних забудовників та агітують за об’єднання селища з Києвом.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.