Ірпінь – лідер серед інших міст!

На сьогоднішній день більш ніж в тридцяти місцях Ірпеня кипить робота: ремонтують дороги і тротуари, будують стадіон, парки і сквери, оновлюють амбулаторію сімейної медицини. Вже більше року місто стрімко розвивається і випереджає інші населені пункти області, пишуть “Подробности”.
Лише за один рік в Ірпені вдалося довести, що маленькі містечка України можуть бути європейськими. Умови успіху прості: бюджетні кошти слід використовувати за призначенням і залучати до соціальної сфери підприємців. Поки в інших містах області в занепаді ще радянські дитячі садочки і спортивні майданчики, в Ірпені будуються нові об’єкти: на даний час завершується реконструкція міського стадіону.

13124966_10153852379554475_9201041580636740920_nТакож продовжують створювати нові парки і сквери. У травні-червні буде введено в експлуатацію парк “Покровський”. Тут обладнають перший в Україні парк дерев’яних скульптур. Восени відкриють ще один парк “Університетський”, а найзеленішою зоною Ірпеня стане парк по вулиці Суворова. Нагадаємо, що у минулому році в місті відкрили 4 парки.

irpen14_0726

31114047Активно ведуться роботи з капітального та поточного ремонту доріг. Вулиці Гагаріна, Надсонова, Енергетиків, Натана Рибака, Садова, Лесі Українки, Київська, Троїцька, Слов’янська, Гуцала, З.Алієвої, Нігоян Сергій Гагікович, Висока помітно зміняться – оновиться не тільки дорожнє покриття, але і побудують тротуари. Уже зараз Ірпінь прикрашають тротуари, де плитка стилізована під український орнамент. Такого масштабного ремонту доріг і тротуарів Ірпінь не бачив десятиліттями.

nw_img_6265-1-e1459841800621Черги до дитячих дошкільних закладів – це проблема багатьох українських міст. В Ірпені її почали вирішувати: минулого року з нуля побудували перший за двадцять років комунальний дитячий садок. У цьому році планується будівництво ще двох дитячих садків: по вулиці Григорія Сковороди та Будинків. Розшириться і кілька ірпінських шкіл. Найближчим часом заплановано реконструкцію з добудовою школи №17 та 1. Як відомо, в минулому році в ірпінські школи прийшло 800 дітей-переселенців.

DSC03644
Наразі також розпочато підготовчі роботи для будівництва сучасного медичного центру. А до кінця цього місяця планується завершити ремонт в амбулаторії сімейної медицини на вулиці Северинівська.
За досвідом до міського голови Володимира Карплюка приїжджають делегації з Глухова, Українки та інших українських міст.

Надіємося, що такими темпами Ірпінь досить скоро перетвориться на справжнє європейське містечко!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.