Карплюк запрошує на вечір музики

“Якщо ви ще не визначилися з тим, де провести недільний вечір, запрошую в Ірпінь, на вечір танго!”- такими словами звернувся до жителів міста Володимир Карплюк на своїй сторінці у Facebook.

Твори Aстора П’яццолли, Анхеля Вільйольдо, Єжи Петерсбурського, Херандо Родрігеса звучатимуть в аранжуванні народного артиста України, соліста Національної філармонії України, композитора, професора, диригента В’ячеслава Самофалова (баян) та лауреата Міжнародного конкурсу, солістки Національної філармонії України Марії Віхляєвої (партія фортепіано)
В’ячеслав САМОФАЛОВ – відомий український баяніст, лауреат і дипломант багатьох міжнародних конкурсів. Як композитору йому належать чисельні авторські твори. В 2014 році твір Самофалова “AVE MARIA” отримав Благословення Його Святійшества Папи Римського Франческо. А на честь 50-річчя В’ячеслава Самофалова його імям названа Мала планета Сонячної системи: 262418 Samofalov (2006 UV61), NASA — Jet Propulsion Laboratory (2013). Взагалі у творчому здобутку Самофалова понад 250 обробок та аранжувань для різних за складом ансамблів, оркестру, хору.
В Ірпені В’ячеслав Самофалов та Марія Віхляєва виступатимуть вперше. Вони представлять кращі твори світової класики танго в новій інтерпретації. Вестиме вечір поетеса Юлія Бережко-Камінська
Отже – 2 липня о 18:00 в залі Ірпінської дитячої музичної школи – “П’яццолла і танго”!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.