Христюк: “маски-шоу” в Ірпені продовжується

В Ірпені продовжуються візити поліції до Ірпінської міської ради. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

“Така кількість представників правоохоронних служб на 1 кв.м в приміщенні Ірпінської міської ради вже зовсім не дивує! Сьогодні на протязі дня “в гості” приходили представники прокуратури, які цікавилися скільки бюджетних коштів ми витрачаємо на відрядження. Якщо чесно, то вже втомився про це писати і говорити – жодної копійки бюджетних коштів я та весь керівний склад міста не витратив на відрядження і офіційні поїздки в рамках співпраці з міжнародними партнерами нашого міста. Повторюю, не витрачено жодної копійки бюджетних коштів”, – заявив Христюк.

Крім того, поліцейські пред’явили протокол про те, що Дмитро Христюк не вказав майно в своїй декларації, яке він придбав у 2017 році. Проте, як відомо, у декларацію, яка подається в 2017 році, вносяться відомості за 2016 рік.

“Я з великою радістю, як законослухняний громадянин, внесу це та інше своє майно у декларацію за 2017 рік, яка подається в 2018 році. Я нічого не буду приховувати! Навіщо? Якщо би я це хотів зробити, то зробив би, як більшість дуже “бідних” і “чесних” політиканів і оформив би власне майно на родичів чи друзів… Річ йде про двокімнатну квартиру близько 55 квадратних метрів! Так, у мене є тільки одна квартира. І нехай суд вирішує, чи є це адміністративним правопорушенням”, – написав Дмитро Христюк.

За словами Христюка, такі візити є провокативними і проплаченими. “Дуже цікавий факт, ще навіть представник поліції не приніс і не ознайомив з протоколом про адміністративне правопорушення, на сайті обласної прокуратури вже висіло “гарненьке” повідомлення про “неймовірно резонансне” правопорушення…. Заради піару:))) на що тільки не підеш. Молодці, “відпрацювали” на “випередження”, щоб не віддати “лаври борців з корупцією поліції”!!! Хоча наші місцеві дуже “чесні” ЗМІ вже мають, що розповсюджувати та “смакувати” в соціальній мережі! Удачі! Відпрацьовуйте! Щоб ваші “роботодавці” знали, що не даремно вас кормлять!”, – зазначив Дмитро Христюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.