Карплюк розповів, що змінилося в освіті Ірпеня за останній рік

Ірпінь увійшов у нього з новими класами, капітальними ремонтами та реконструкціями. Про це написав Володимир Карплюк на своїй публічній сторінці у соцмережі. 

“Зроблено насправді дуже багато, чимало дрібниць залишається за кадром. Але роботи ще вистачає. Управлінська команда Ірпеня добре розуміє усі освітні проблеми регіону і має чіткий план їх вирішення. Зі свого боку буду всіляко сприяти реалізації цього плану. Прошу ваші зауваження та пропозиції писати мені у приватні повідомлення або у коментарях нижче. Разом ми зможемо більше”,- зазнначив Карплюк.

Як відомо, цього року в ірпінських школах завдяки добудованому корпусу ЗОШ №17, надбудові ЗОШ №2 та оптимізації використання площ в інших школах відкрито 46 нових класних кімнат. Побудовано перший у місті шкільний майданчик для вивчення правил дорожнього руху в ЗОШ №12. Замінено покрівлю та впорядковано подвір’я ЗОШ №1. Ще з минулого року школярам слугують сучасні спортивні майданчики та профільні кабінети в кожній школі міста. Своє 1 вересня учні Ірпінського ліцею інноваційних технологій зустріли у новому приміщені, також відкритому торік.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.