В Ірпені будують шкільний майданчик для вивчення правил дорожнього руху

За ініціативи команди “Нових облич” на території Ірпінської ЗОШ №12 споруджується перший у місті спеціалізований шкільний майданчик для практичного вивчення правил дорожнього руху. Про це повідомив Володимир Карплюк на своїй публічній сторінці у соцмережі. 

“Ще донедавна тут був старий майданчик без конкретного призначення, який дуже вибивався на тлі оновленого шкільного двору і сусідньої нової дороги. Тепер тут будуть міні-вулиці і тротуари з дорожніми розмітками та знаками”, – розповів Карплюк.

Експерти наголошують, що вивчення дітьми ПДР в Україні зараз є надзвичайно важливим. Адже, на жаль, саме ДТП є першою за поширеністю причиною смерті серед молоді у віці від 15 до 24 років і другою – серед дітей у віці від 5 до 14 років. До того ж, половина тих, хто гине в ДТП – пішоходи і велосипедисти.

“Переконаний, що спеціальне, а головне – цікаве навчання правилам дорожнього руху допоможе уберегти наших дітей від неприємностей на дорогах. Наша принципова позиція: життя людини – найбільша цінність, тому на одному майданчику ми не зупинимося. Такі майданчики мають стати звичними як в Ірпені, так і в інших містах України”, – підкреслив Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.