Карплюк: “Моя позиція незмінна – забудови табору “Дружба” не буде!”

Територія табору “Дружба” в Ірпені в жодному разі не повинна бути забудована. Це рік тому обіцяв громаді Ірпінський міський голова Володимир Карплюк. У коментарі кореспонденту “Правди Ірпеня” він підтвердив свою позицію, наголосивши, що як міський голова і я громадянин міста, підтримує рішення громадських слухань, які відбулися 27 березня 2017 року.

Зокрема, жителі міста прийняти 5 рішень: про затвердження збереження території кварталу міста обмеженого вулицями Мечникова, Лермонтова, Лисенка, та Давидчука як зони садибної ділянки; в межах цієї зони виділити землі рекреаційного призначення (земельні ділянки по вул. Толстого 24), створити дитячий екологічний лісопарк та побудувати дитячий садочок санаторно-оздоровчого призначення.

Відповідний текст пропозиції був переданий міському голові на останній травневій сесії. Володимир Карплюк підтримав ці ініціативи та виніс на наступну сесію для голосування питання щодо затвердження результатів громадських слухань.

Як відомо, Карплюк неодноразово наголошував на неможливості забудови “Дружби” у своїх виступах.

“На території колишнього піонер-табору “Дружба” не дозволено проводити багатоповерхову забудову, оскільки відповідно до зонування – це рекреаційна зона. Ні на ніякі об’єкти, окрім об’єктів рекреаційного призначення, ми дозвіл на будівництво не дамо”, – заявив мер Ірпеня під час круглого столу по цій темі, який організувала Громадська рада.  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.