Карплюк миттєво відреагував на звернення щодо ремонту вулиці в Ірпені

Ірпінський міський голова Володимир Карплюк миттєво відреагував звернення щодо ремонту дороги по вул. Таку пропозицію мешканці цієї вулиці 8 Березня висловили у соцмережі.

“Шановний мер нашого кращого міста в світі, міста Ірпінь. Вибачте, що довелося до Вас звернутися. Але ситуація склалася так, що крім Вас ніхто не допоможе. Тільки моя віра в Вас дали мені можливість звернутися з моєю проблемою. І не тільки моя.
Дуже прошу Вас, зверніть увагу на вулицю 8 березня. Ми вже 2 роки живемо в грязі. Скажіть будь ласка, коли покладуть асфальт?
Дуже просимо всі проживають на цій вулиці – почути нас. Заздалегідь з вдячністю, спасибі за увагу”, – написала Лідія Карвацька.

Володимир Карплюк відразу запевнив, що роботи розпочнуть вже сьогодні. Така відповідь мера викликала вдячні та схвальні коментарі ірпінців. “О це мер)) молодець)) відразу відповів.Як приємно”, – прокоментувала Олеся Веронічка.

Як відомо, цього року в Ірпені продовжують масштабні реконструкції доріг. До кінця 2017-го планують ліквідувати  занедбані аварійні дороги.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.