Карплюк візьметься за відновлення й оздоровлення річки Ірпінь

Лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк буде займатися відновленням й оздоровленням річки Ірпінь. Про це він заявив під час екскурсії Ірпенем для мешканців Білогородки і села Лука, повідомляє сайт міста Ірпеня.

“Я собі поставив завдання за кілька років відновити й оздоровити річку Ірпінь. Річка дійсно класна, вона до себе притягує відпочивальників. Потрібно створити відповідну інфраструктуру і таким чином населені пункти, розташовані на річці, можуть заробляти на туризмі. Ми маємо створити комфортний заміський простір для відпочинку, – зазначив Карплюк.

За його словами, це – додаткові кошти до міського бюджету, який може формувати бюджет громад. Крім того, це абсолютно екологічно безпечний напрям, адже не буде жодного виробництва.

У свою чергу, депутат ІМР Максим Плешко заявив, що може цю роботу взяти на себе. “Якщо Володимир Карплюк стане народним депутатом, я готовий взятися за цей напрям – екологію річки Ірпінь і зробити, що вона була дійсно перлиною. Річка – класна, красива і має бути територією рекреації та відпочинку для мешканців  і гостей”, – розповів Плешко.

Додамо, що наразі для збереження річок діють басейнові ради – це коли населені пункти та громади об’єднуються і спільними зусилями контролюють, щоб річки були чистими.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.