Карплюк прокоментував нічний підпал автомобіля Богдана Слюсаренка

Голова Інвестиційної ради Володимир Карплюк прокоментував нічний підпал автомобіля депутата Ірпінської міської ради Богдана Слюсаренка. За його словами, це чергова погроза для Богдана, який бореться проти окупації Коцюбинського Києвом. Це розправа за те, що саме він заявив до прокуратури про розкрадання бюджетних коштів екс-селищною головою Ольгою Матюшиною.

Карплюк також вважає, що це тест на професійну пригодність керівництва прокуратури Ірпеня та прокуратури Києво-Святошинського району. “Якщо ви не в стані розкрити цей злочин проти політичного та громадського діяча… Якщо ви не в змозі довести до суду справу про розкрадання коштів селищного бюджету Коцюбинського командою Матюшиної-Федорів – йдіть з посади. Адже це не перше спалення авто та пошкодження майна людей, які мають позицію. Адже це не перше кримінальне провадження, яке ви хотітимете закрити наступного ж дня без проведення слідчих дій”, – заявив Карплюк.

Вік додав, що політична партія “Нові Обличчя” вимагає публічного звіту про хід розслідування резонансних злочинів в Ірпені та Приірпінні від прокурора Ірпеня на одній із найближчих сесій Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, сьогодні вночі в селищі Коцюбинському спалили автомобіль члена виконкому селищної ради, депутата Ірпінської міськради Богдана Слюсаренка. Вогонь перекинувся й на автівку, яка стояла поруч.

Пожежа сталася близько 4.40 біля будинку, в якому мешкає депутат. Про те, що горить його машина, Слюсаренку повідомила сусідка. 

За словами Слюсаренка, поліцейські експерти вважають причиною загорання умисний підпал.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.