Ірина Коляденко увійшла до фіналу Чемпіонату світу з боротьби

Спортсменка з Ірпеня Ірина Коляденко стала фіналісткою Чемпіонату  світу  з боротьби, який наразі триває в казахстанській столиці Нур-Султані.

Виступ на казахстанських килимах Ірина розпочала з важкої перемоги 3:1 над монголкою Болортуєю Хурелхуу. У чвертьфіналі була переконлива звитяга над Сяоцян Вань із Китаю. У півфіналі Коляденко за рахунку 5:5 завдяки тому, що провела результативну дію останньою, перемогла американку Форрест Молінарі. Причому переможний накат наша борчиня виконала на заключних секундах сутички.

“Вітаємо Ірину. Вона вже отримує звання “Заслужений майстер спорту міжнародного класу”! Вітаємо її тренера Володимира Яременка. Та вітаємо всіх любителів спорту нашого міста! Одна з двох медалей вже гарантовано їде в Ірпінь!!! Сподіваємось, що це буде медаль найвищого гатунку!”, – написав заступник голови Громадської ради учасників АТО Антон Головенко у соцмережі.

Варто зазначити, що фінальна сутичка у ваговій категорії до 65 кг відбудеться під час сьогоднішньої вечірньої сесії, яка розпочнеться о 15:00 за київським часом. Суперницею Коляденко стане 29-річна росіянка Інна Тражукова, котра за довгі роки кар’єри тричі була призеркою чемпіонатів Європи.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.