Ірина Федорів використовує дітей у чорному піарі

15724924_794178790734134_8649963500684419394_o-1_0

Лобістка поглинання селища Коцюбинське Києвом і лауреатка журналістської антипремії «Унітаз року» Ірина Федорів почала використовувати дітей для маніпуляцій і чорного піару. Про це повідомила мешканка селища, депутатка Коцюбинської селищної ради Катерина Корбут на свої сторінці у Фейсбук. 

Як зазначає Катерина Корбут, Ірина Федорів та її подруга, місцева депутатка Наталія Коломієць почали ініціювати закриття місцевої спортивної секції, яка працює у Коцюбинському з 2008 року. На їхню думку, через інцидент, що трапився між двома підлітками-спортсменами та ветеранами АТО, потрібно ліквідувати всю секцію, де займаються десятки дітей.

«Зараз триває слідство. І саме воно має визначити, яке покарання понесуть підлітки. Я не хочу і не буду їх виправдовувати. Розумію, що діти оступилися. І, впевнена, зараз про це шкодують. Але я переконана, що ніхто окрім законного слідства не має права вішати ярлики, висміювати і обливати брудом цих дітей. Зараз я маю на увазі наших «неповажних» Ірину Федорів та депутатку Коломієць, яка виступає з ініціативою закриття секції! «Нехай першим кине камінь той, хто без гріха!» – це точно не про цих жінок!», – пише Корбут.

162417916_1353379721668332_7707735712352479386_n

Жінка розповіла, що її син теж з 2010 року займається у цій секції, а вона сама п’ять років була там головою батьківсього комітету і добре знає тренерів, кожну дитину і їх батьків. Зазначає, що секція виховала багато чемпіонів і вони завжди достойно представляють честь селища на спортивних змаганнях в Україні та закордоном. 

«Вихованцями секції стали вже близько 1000 дітей. Там виховані володарі кубка Європи, призери кубка Європи, триразовий чемпіон України, призери чемпіонату України, багаторазові чемпіони та призери всеукраїнських та міжнародних турнірів, багаторазові чемпіони та призери Київської області. Спортсмени-дзюдоїсти завжди достойно представляють Коцюбинське на спортивній арені України! Вони – одна велика дружня родина, де кожен стоїть горою за товариша», – пише депутатка. 

Катерину Корбут обурило, що через те, що на сесії Коцюбинської селищної ради очільник громади Сергій Даніш нагородив команду з дзюдо за чергову перемогу на обласних змаганнях, Ірина Федорів та Наталія Коломієць почали маніпулювати цим питанням заради власних політичних амбіцій.

«Чомусь Федорів не пише про її подругу Ольгу Матюшину, яка отримала підозру від правоохоронних органів про злочин! Вона взялася маніпулювати дітьми…  То невже діти, які важкою працею виборюють призові місця для рідного селища не заслуговують на нашу вдячність? Невже ці діти не заслуговують на те, щоб отримати якусь мотивацію для подальших змагань? От закриють вони секцію… і куди підуть діти? У двори, під’їзди?  Федорів, Коломієць, схаменіться і заберіть руки від дітей, які займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя! Бо, торкаючись теми наших дітей, ви переходите всякі межі! Займіться собою і своїми дітьми!», – додала Корбут.

Публікація Катерини Корбут отримала велику підтримку і відгуків серед мешканців Коцюбинського, які теж засудили дії Ірини Федорів та Наталії Коломієць. 

IMAGE 2021-03-19 10:50:25
IMAGE 2021-03-19 10:50:22
IMAGE 2021-03-19 10:50:28
IMAGE 2021-03-19 10:50:31

Йдеться про ситуацію, що склалася у Коцюбинському довкола місцевої інциденту між двома вихованцями місцевої спортивної секції та ветеранами АТО. 

НАБОЛІЛО! Пишу зараз не як депутат і політик, а як мама, чий син з 2010 року займається у коцюбинській секції дзюдо. Ця секція працює при нашій ДЮСШ з 2008 року. З 2010 по 2015-й я була головою батьківського комітету і добре знаю тренерів, кожну дитину і їхніх батьків. Вихованцями секції стали вже близько 1000 дітей. Там виховані володарі кубка Європи, призери кубка Європи, триразовий чемпіон України, призери чемпіонату України, багаторазові чемпіони та призери всеукраїнських та міжнародних турнірів, багаторазові чемпіони та призери Київської області. Спортсмени-дзюдоїсти завжди достойно представляють Коцюбинське на спортивній арені України! Вони – одна велика дружня родина, де кожен стоїть горою за товариша…

Багато хто із Вас, мабуть, вже чули про прикрий інцидент, який трапився між двома нашими дзюдоїстами та ветеранами АТО. Зараз триває слідство. І саме воно має визначити, яке покарання понесуть підлітки. Я не хочу і не буду їх виправдовувати. Розумію, що діти оступилися. І, впевнена, зараз про це шкодують. 

Але я переконана, що ніхто окрім законного слідства не має права вішати ярлики, висміювати і обливати брудом цих дітей. Зараз я маю на увазі наших «неповажних» Ірину Федорів та депутатку Коломієць, яка виступає з ініціативою закриття секції! «Нехай першим кине камінь той, хто без гріха!» – це точно не про цих жінок! 

Чомусь Федорів не пише про її подругу Ольгу Матюшину, яка отримала підозру від правоохоронних органів про злочин! Вона взялася маніпулювати дітьми тільки через те, що сьогодні на сесії Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш вручив нашим дзюдоїстам грамоти за чергову заслужену перемогу в чемпіонаті Київщини, який нещодавно пройшов у Вишневому.

То невже діти, які важкою працею виборюють призові місця для рідного селища не заслуговують на нашу вдячність? Невже ці діти не заслуговують на те, щоб отримати якусь мотивацію для подальших змагань? От закриють вони секцію… і куди підуть діти? У двори, під’їзди? 

Федорів, Коломієць, схаменіться і заберіть руки від дітей, які займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя! Бо, торкаючись теми наших дітей, ви переходите всякі межі! Займіться собою і своїми дітьми!

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.