Ірпінців запрошують на велопробіг з нагоди відкриття нової набережної

В суботу, 9 листопада, в Ірпені відкриють другу частину набережної. В честь відкриття влаштовують велопробіг. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

“В Ірпені склалася гарна традиція – щоосені відкривати нові великі інфраструктурні об’єкти. Запрошую всіх ірпінців і мешканців столичного регіону на велопробіг з нагоди відкриття нової набережної”, – зазначив Карплюк.

Друга частина ірпінської набережної – це велика спортивно-розважальна зона довжиною 2,5 км з пішохідними, вело та ролер доріжками, з дизайнерськими ліхтарями, лавками, скульптурами, комплексами для пікніків. Під час її будівництва розчищено 2,5 км берегової лінії, висаджено понад півтисячі дерев, прокладено 10 км труб для поливу.

Володимир Карплюк повідомив, що багато роботи вже виконано, великий обсяг робіт ще попереду. Навесні тут з’являться нові спортивні та дитячі майданчики, місця для рибалки та відпочинку.

“Але прихильникам здорового способу життя не треба чекати наступного року. Набережна вже радує шанувальників оздоровчої ходьби, бігу і, звичайно, велосипедистів. Тож готуйте своїх двоколісних коней і до зустрічі на старті у суботу, об 11.00, за адресою: Ірпінь, вул. Підгірна, на новій парковці біля залізничного мосту!”, – підсумував Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.