Ірпінців запрошують на дводенний тренінг «Перша допомога при надзвичайних ситуаціях»

Добровольче формування Ірпінської міської територіальної громади №1 і КП «Муніципальна варта» проводять набір слухачів на дводенний тренінг з першої допомоги при надзвичайних ситуаціях. Про це повідомили у КП «Муніципальна варта» Ірпеня.

Програма тренінгу передбачає: алгоритм дій (загальні принципи і послідовність); огляд місця події і техніка безпеки; оцінка стану постраждалого; виклик екстрених служб; критичні кровотечі (виявлення і зупинка); дихальні шляхи, контроль дихання; серцево – легенева реанімація (СЛР) (дорослі, діти, немовля); запобігання гіпотермії; десмургія (перев’язки); загальні травми, опіки, переломи; прийом Геймліха (абдомінальні поштовхи), епілепсія; евакуація, транспортування постраждалого; аптечка першої допомоги (склад); відпрацювання практичних сценаріїв і симуляцій.

Тренінг проводиться на безоплатній основі. Взяти участь у заході може кожен охочий віком від 18 років.  Форма одягу і взуття повинна бути зручною для відпрацювання практичних навичок. З собою потрібно мати оглядові рукавички (4 пари), бинт еластичний 7,5см х 4,5м (2 шт.), бинт марлевий нестерильний 5м х 5см (2 шт.), бинт марлевий нестерильний 5м х 10см (2 шт.).

Зареєструватися на тренінг можна за посиланням. Організатори залишають за собою право відмовити в участі в тренінгу без пояснення причин.

Тренінги проводитимуться 16 березня з 10:00 – 16:00 та 17 березня  з 9:00 – 14:00. Локацію буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.