Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги запрошує на підписання декларацій з лікарями

Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги запрошує мешканців громади підписувати декларації із сімейними лікарями та педіатрами.

Зокрема, наразі нових декларантів готова приймати сімейна лікарка Амбулаторії №3 Анастасія Бровенко. Вона закінчила Національний університет О. О. Богомольця, де навчалася на факультеті педіатрії. Анастасія працює лікарем вже 9 років.

«Лікар  має індивідуальний підхід до кожного пацієнта, особливо до найменших. Ви і ваші дітки зможуть отримати кваліфіковану консультацію і допомогу, а також, завдяки профілактичній роботі максимально вберегтися від небезпечних захворювань», — зазначають в Ірпінському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Для підписання декларації  телефонуйте в реєстратуру Амбулаторії №3: 0459795203, 0503779252.

Також нових пацієнтів готові приймати й лікарі Амбулаторії №6. Сімейні лікарки Тетяна Єпіфанова та Марія Рибак і лікарка-педіатр Наталія Курган чекають на нових декларантів.

Щоб стати пацієнтами лікарів Амбулаторії №6, потрібно зателефонувати в реєстратуру: 0459795206, 0990030316.

Нагадаємо, раніше колектив Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги придбав медикаменти, продукти, цигарки, енергетики для хлопців з Ірпеня, які зараз на передовій захищають Україну

Bookmark the permalink.

Comments are closed.