Ірпінський депутат Артем Гурін погрожував фізичною розправою своїй колезі та її родині

Депутат Ірпінської міської ради від партії «Батьківщина» Артем Гурін 21 квітня погрожував фізичною розправою чоловіку своєї колеги Євгенії Антонюк, самій депутатці та її родині. 

Про це у своєму Facebook заявила депутат Ірпінської міської ради, начальниця відділу культури, національності та релігій Ірпеня Євгенія Антонюк, повідомивши, що 22 квітня вже подала відповідну заяву до поліції.

2024 04 22 22.55.28

«Учора ввечері, 21 квітня, депутат Ірпінської міської ради Артем Гурін зателефонував моєму чоловіку та  прямо  погрожував фізичною розправою йому  та створенням проблем моїй родині за мою позицію, висловлену в соціальній мережі facebook, щодо правомірності нарахувань Артему Гуріну та його близьким родичам за місцевою програмою “Турбота” понад 300 000 грн», — зазначає вона.

2024 04 22 22.55.38

За словами Євгенії Антонюк, вона не готова мовчати про такий кримінал. 

«За  відкриті  погрози та наміри їх реалізувати потрібно нести відповідальність. І не має значення депутат ти, член легендарного своїми перемогами ДФТГ, людина, яка рятувала і вивозила людей. Жодне з перерахованого не дає права погрожувати фізичною  розправою  нікому ні за жодних умов. Моя заява до поліції написана мною без жодного політичного наміру чи тиску, з метою захисту членів моєї родини та мене особисто. Знаючи манеру спілкування і поведінки свого колеги, я реального вважаю, що  озвучені погрози  Гурін може втілити», — наголошує Антонюк. 

Також Євгенія Антонюк додала скріни з декларації депутата Гуріна. Вони підтверджують, що той, окрім доходу від підприємницької діяльності, отримував й соціальні виплати, ймовірно за програмою «Турбота».

Нагадаємо, днями телеграм-канал «Містоінформ» опублікував інформацію про те, що депутат Ірпінської міської ради Артем Гурін від партії «Батьківщина», його родина та близькі отримали у 2022 році з міської програми «Турбота» 590 000 грн як малозахищені.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.