Ірпінську компанію “Орлан-Інвест Груп” вдруге визнали “Брендом року”

Другий рік поспіль компанія-девелопер з Ірпеня “Орлан-Інвест Груп” стала переможцем бізнес-конкурсу “Бренд року”. Про це повідомляють Українські новини.

Церемонія нагородження переможців всеукраїнського бізнес-конкурсу “Бренд року” відбулася 17 квітня 2018 року. У категорії “Житлова нерухомість. Регіони” в номінації “Народне визнання” найвищу відзнаку отримала компанія “Орлан-Інвест Груп”, що здійснює будівництво в Ірпінському регіоні, Вишневому, Бучі.

У конкурсі “Бренд року” головним журі є споживачі і саме вони визначають переможців. Оцінюючи бренд, беруться до уваги п’ять основних компонентів – ступінь популярності бренду, лояльність до бренду, відповідність бренду, ідентифікація бренду, присутність бренду. Варто зазначити, що “Орлан-Інвест” отримала відзнаку уже вдруге поспіль.

“Перемога в конкурсі – це не лише клопітка праця кожного співробітника компанії, а й велика відповідальність перед кожним інвестором, і це не просто змушує тримати такий високий рівень довіри, а й мотивує піднімати його ще вище”, – підкреслюють на сайті компанії.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.