Ірпінський педофіл “Горбатий” продовжує розбещувати неповнолітніх

Відомого ірпінського журналіста, засновника та головного редактора газети “Зоря Приірпіння” Олександра Наказненка знову піймали на розбещенні неповнолітніх. Особисті повідомлення інтимного характеру передали до редакції “Правди Ірпеня” батьки неповнолітніх дівчат.

Як видно з листування, Наказненко знову розсилає неповнолітнім користувачам Facebook пропозиції сексуального характеру та натяки на інтимні стосунки.

Нагадаємо, що Олександра Наказненка уже звинувачували у розбещенні неповнолітніх. Однак редактор “Зорі Приірпіння” від цього злочину відхрещувався. 

Олександр Наказненко – дипломований журналіст, член ірпінського осередку Національної спілки журналістів України. З 2007 року випускає регіональну газету “Зоря Приірпіння”, тематика якої завжди залежить тільки від того, хто її фінансує. Раніше на першій сторінці видання зазначалося: “Газета виходить, коли є гроші на друк”. Зараз цього напису немає, бо гроші з’явилися.

Наказненку поталанило зі щедрим спонсором, який забезпечує друк і безкоштовне розповсюдження “Зорі Приірпіння” накладом по 25 тисяч примірників щомісяця. Ним є скандальний місцевий бізнесмен, власник провайдера “Бест” та інформаційної агенції “Погляд” Олексій Зіневич. 

Редакція видання “Правда Ірпеня” публічно звертається до Національної поліції з вимогою перевірити факти розбещення неповнолітніх ірпінським педофілом Олександром Наказненком.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.