Юні журналісти з Ірпеня засвітились на міжнародному фестивалі

Нещодавно створена дитячо-юнацька газета “ЩоДенник” “Ірпінської медіашколи” стала один з переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах”. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Ірпінь знову серед кращих. Нещодавно створена дитячо-юнацька газета “ЩоДенник” “Ірпінської медіашколи” ввійшла до числа переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах” у номінації “Газета”, – зазначив мер.

Фестиваль відбувся 18–20 травня у Києві за участю п’ятьох країн: України, Польщі, Білорусі, Азербайджану і Молдови. Переможці отримали відзнаки і пам’ятні подарунки, а головний редактор видання – 11-класниця Ірпінської ЗОШ №13 Дарина Хаміна – можливість навчатися в профільних вищих навчальних закладах на пільгових умовах. Крім того, з-поміж 3000 робіт, поданих на конкурс, у номінації “Журналістська робота” спецпремією відзначена публікація журналістки “ЩоДенника” Валерії Самошиної з Ворзеля. “Щиро вітаю юних журналістів і їх наставників із черговим визнанням і бажаю подальших творчих успіхів та багато вдячних читачів”, – підсумував Карплюк.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.