Ірпінські спортсмени представлятимуть Україну на Чемпіонаті Європи

Вже у листопаді ці два спортсмени представлятимуть Україну на молодіжному Чемпіонаті Європи у Варшаві. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Вітаю ірпінських тхеквондистів із блискучим виступом на Чемпіонаті України! На змаганнях, що пройшли у Харкові, Ірпінь представили одразу три спортивні клуби: СК “Імператор” і СК “Taekvondo Empire” нашої ДЮСШ та СК “Вулкан”, – розповів мер.

Найбільше нагород до рідного міста привезли вихованці Романа Страховського (СК “Імператор”) – сім медалей.  Ігор Поєдинок водинадцяте став чемпіоном України. Олексій Мостовий здобув звання чемпіона України серед молоді.

Також вітання Володимиру Швабу та Аллі Червінській, які виконали результат на звання майстра спорту. Щиро дякую Роману Страховському, який вкладає багато зусиль у розвиток спорту в Ірпені! Дякую й тренерам Олегу і Світлані Опришко (СК Taekvondo Empire” ) та Феліксу Чекаловцю (СК “Вулкан”) за якісну підготовку юних ірпінських спортсменів, які теж гідно відстояли честь нашого міста на чемпіонаті – Дмитро Степуренко – золото, Максим Харкевич – бронза, Андрій Григорчук – бронза, Ілля Білоус – бронза. Так тримати! Ірпінь пишається вами!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.